Meer resultaten voor Huis-oppas

Huis-oppas
Woningoppas.
Sluit aan bij de Woningoppas van Taxistop en geniet van de talrijke Woningoppas-aanbiedingen het hele jaar door. Ervaren vrijwilligers van de Woningoppas van Taxistop verzorgen met plezier uw huisdieren, kamerplanten en tuin. En dankzij hun aanwezigheid blijft uw woning ook niet onbewaakt en onbeveiligd achter.
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
Oppas gezocht voor ons huis en huisdieren van 14 juli tot 5 aug. 6 mei 2018 1008.: Oppas gezocht voor ons huis, onze drie poezen, kippen, vissen en groentetuin. 5 mei 2018 1927.: Gezocht: Oppas voor beestenboel, 20 juli t/m 10 augustus 2018.
Huisoppasser Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Wilt u huisoppas worden? Met een uitgebreid net van consulenten en in nauwe samenwerking met erkende beveiligers, regelt Huisoppas.nl" huisoppassers, huisdierverzorgers, tijdelijke bewoners en woningbeheerders voor opdrachtgevers welke bij afwezigheid, hun bezittingen niet onbeheerd achter willen laten en hun eventueel aanwezige huisdieren goed verzorgd willen zien.
Woningoppas De woning.
Je bent hier: Woningoppas Oppassers De woning. Een flat in het centrum van een stad, een boerderijtje op het platteland of een villa in een buitenwijk, de meeste woningen waarvoor een oppasgezin wordt gezocht zijn ruime, gerieflijke en waardevolle woningen in een aangename omgeving.
Naar huis Oppas 2dehands.be.
Oppas s avonds zoontje 1.8maand in Destelbergen. Wij zijn op zoek naar een oppas die om 1730: ons zoontje van 1.8maand kan ophalen in de creche in Destelbergen en naar huis kan brengen 900m. 7 mei 2018 1305: Gent. Leuke Nanny / oppas gezocht regio Wijnhuize/ophasselt.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
huisoppas house sitting, woningoppas. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
Naast het verzorgen van huisdieren, kun je ook taken als de planten water geven, de post verzamelen, en andere kleine klusjes vragen aan de oppas. Zorg dat je duidelijke afspraken maakt over wat je precies verwacht van de oppas en welke regels er in jouw huis gelden.
Huisoppas gezocht huisoppas gevraagd Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Veel opdrachtgevers zijn elk jaar verscheidene malen voor kortere of langere tijd afwezig en wensen, indien mogelijk, dat elke keer dezelfde vertrouwde personen bij hen als huisoppasser fungeren. Het is bij sommige opdrachten dus erg belangrijk dat de gezochte huisoppas flexibel is.
Wonen in villa's' over de hele wereld zonder een cent uit te geven VICE.
Twee maanden later kwam ik samen met een vriend aan in de buurt van het dorpje Sidrabii 115 inwoners in Letland. Ik had de instructies gekregen om te zoeken naar de" man in de koekiemonstertrui" Janis had, behalve mijn aankomstdatum, geen informatie gevraagd, en ik had ook niks gevraagd, behalve hoe ik er moest komen.

Contacteer ons

-- woningoppas
-- oppas huizen gezocht
-- huizenoppas gezocht
-- huis oppas
-- Huis Oppassen
-- Huis-oppas
-- huisoppasser
-- huisoppasser worden
-- huizen oppassen
-- oppassen Huizen