Zoeken naar oppashuis gezocht

oppashuis gezocht
Oppashuis gezocht in het buitenland Huizenoppassite.nl. Oppashuis gezocht in het buitenland Huizenoppassite.nl.
Oppashuis gezocht in het buitenland. Wij zijn een vitaal echtpaar van 50 plus, wonen in het zuiden van het land en zijn sinds kort met prepensioen. Wij houden van reizen en zijn graag fysiek actief. De dynamiek van huizenoppas spreekt ons bijzonder aan.
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
oppasadres Groningen, Nederland, Slochteren Geen vaste periode katten, kippen. Gezocht: Oppas voor 2 poezen in de zomervakantie tussen Utrecht en Amsterdam. Wij zoeken een oppas voor onze 2 poezen beiden 10 jaar oud in een eengezinswoning gelegen in het karakteristieke dorpje Breukelen.
Woningoppas De woning.
Je bent hier: Woningoppas Oppassers De woning. Een flat in het centrum van een stad, een boerderijtje op het platteland of een villa in een buitenwijk, de meeste woningen waarvoor een oppasgezin wordt gezocht zijn ruime, gerieflijke en waardevolle woningen in een aangename omgeving.
Wonen in villa's' over de hele wereld zonder een cent uit te geven VICE.
Toilet is buiten in apart klein huisje zonder water. Niemand spreekt Engels en het huis is zonder badkamer. In de winter is het koud en moet je de kachel aanzetten en sneeuw scheppen." Het was het enige oppashuis in Letland en ik meldde me onmiddellijk aan.
Woningoppas.
Sluit aan bij de Woningoppas van Taxistop en geniet van de talrijke Woningoppas-aanbiedingen het hele jaar door. Ervaren vrijwilligers van de Woningoppas van Taxistop verzorgen met plezier uw huisdieren, kamerplanten en tuin. En dankzij hun aanwezigheid blijft uw woning ook niet onbewaakt en onbeveiligd achter.
Huisoppas gezocht huisoppas gevraagd Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Zoek je een huisoppas? Huisoppassers zijn niet alleen gezocht in Nederland, maar ook op locaties in andere landen en werelddelen. Het kan hierbij gaan om landgoederen, luxueuze villas met kostbare inboedel, 2e woningen in andere landen, woningen van expats die tijdelijk terugkeren naar hun land van herkomst, maar ook eenvoudigere woningen, waarvan de eigenaar een goede verzorging voor de huisdieren wenst.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Oppas Huis gezocht Wereldwijzer Reisforums.
Oppas Huis gezocht. Huizen gezocht om op te passen in Itali. Wij, 60 plussers, zijn op zoek naar een huis in zuid Itali om op te passen voor een periode van 3-5 weken in voor of najaar 2009. Wij willen niet voor huisdieren zorgen!

Contacteer ons

-- huis oppasser
-- Oppashuis
-- oppas adres zoeken
-- op een huis passen
-- oppashuis gezocht
-- huizenoppas buitenland
-- hondenoppas aan huis tijdens vakantie
-- dierenoppas vakantie