Op zoek naar Oppashuis?

Oppashuis
Woningoppas.
Sluit aan bij de Woningoppas van Taxistop en geniet van de talrijke Woningoppas-aanbiedingen het hele jaar door. Ervaren vrijwilligers van de Woningoppas van Taxistop verzorgen met plezier uw huisdieren, kamerplanten en tuin. En dankzij hun aanwezigheid blijft uw woning ook niet onbewaakt en onbeveiligd achter.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
Oppashuis gezocht in FrankrijkItalie, of Spanje. Wereldwijzer Reisforums.
Oppashuis gezocht in FrankrijkItalie, of Spanje. Hallo mijn naam is Marion Snippe. Ik ben op zoek naar een oppashuis voor een langere tijd in FrankrijkSpanje, of Italie. Vanaf 01-10-2015 ben ik en mijn vriend Jan beschikbaar. Ik ben zorgzaam en netjesJan, is handig en technisch.
Oppashuis is genieten Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Oppashuis is genieten. Het is vakantie: gouden tijden voor mensen die op huizen passen. Met een beetje geluk zit je een paar weken in een prachtige villa met zwembad en daarna nog in een huis in de Provençe. DOOR CHARLOTTE VAN GENDEREN.
Wonen in villa's' over de hele wereld zonder een cent uit te geven VICE.
Toilet is buiten in apart klein huisje zonder water. Niemand spreekt Engels en het huis is zonder badkamer. In de winter is het koud en moet je de kachel aanzetten en sneeuw scheppen." Het was het enige oppashuis in Letland en ik meldde me onmiddellijk aan.
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
Oppas gezocht voor ons huis en huisdieren van 14 juli tot 5 aug. 6 mei 2018 1008.: Oppas gezocht voor ons huis, onze drie poezen, kippen, vissen en groentetuin. 5 mei 2018 1927.: Gezocht: Oppas voor beestenboel, 20 juli t/m 10 augustus 2018.
Oppashuis gezocht in het buitenland Huizenoppassite.nl. Oppashuis gezocht in het buitenland Huizenoppassite.nl.
Nette nomade zoekt oppashuis Vrouw, 55 jaar 2 kinderen 18. s-Hertogenbosch Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Baarn België Breda Culemborg Den Haag Deventer Drenthe Driebergen-Rijsenburg Duitsland Ede Emmen Flevoland Frankrijk Friesland Gelderland Groningen Helmond Hongarije Hooghalen Limburg Middelburg Nederland Netherlands Nijmegen Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Piesendorf Portugal Rotterdam Salzburg Spanje Uithoorn Utrecht Vlaanderen Wolfheze Zeeland Zoetermeer Zuid Holland Österreich.
Oppas Huis gezocht Wereldwijzer Reisforums.
Oppas Huis gezocht. Huizen gezocht om op te passen in Itali. Wij, 60 plussers, zijn op zoek naar een huis in zuid Itali om op te passen voor een periode van 3-5 weken in voor of najaar 2009. Wij willen niet voor huisdieren zorgen!
Huisoppas voor als je op vakantie bent en oppas zoekt voor je huis.
Voor de volledigheid wil ik noemen dat het een afspraak is die op vertrouwen gebaseerd is. Ik behandel jouw huis als mijn eigen huis, dat betekent dat ik de verwarming laag zet en de deuren en ramen check als ik de deur uit ga.

Contacteer ons

-- huis oppasser
-- Oppashuis
-- oppas adres zoeken
-- op een huis passen
-- oppashuis gezocht
-- huizenoppas buitenland
-- hondenoppas aan huis tijdens vakantie
-- dierenoppas vakantie