Zoeken naar vakantie oppas utrecht

vakantie oppas utrecht
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
oppasadres Breukelen, Nederland, Utrecht maandag 16 juli 2018 woensdag 8 augustus 2018 katten. Ervaren poezenoppaskoppel zou graag Nederlands evt. Friesland ontdekken aan de stadsrand of platteland/bosrijke omgeving. Als oppassers hebben we reeds drie jaren toffe ervaringen bij Woningoppas.be. Sedert december 2017 zijn we ook lid bij Huizenoppassite.nl en willen we op die manier Nederland beter leren kennen. We Lees meer. oppasser Geen vaste periode katten, kippen. Oppas adres gezocht met een hart voor paarden en honden. Beste Bewoner, Ik zoek een oppasadres waar ik zo nu en dan vakantie zou kunnen houden en voor de dieren kan zorgen.
Holidaylink.com Zoek een oppasadres.
Huisoppasser Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Zonder zorgen genieten van een heerlijke vakantie begint thuis en eindigt zoals begonnen, zonder zorgen weer thuis. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vakantieoppas van huisoppas.nl. Wilt u huisoppas worden? Met een uitgebreid net van consulenten en in nauwe samenwerking met erkende beveiligers, regelt Huisoppas.nl" huisoppassers, huisdierverzorgers, tijdelijke bewoners en woningbeheerders voor opdrachtgevers welke bij afwezigheid, hun bezittingen niet onbeheerd achter willen laten en hun eventueel aanwezige huisdieren goed verzorgd willen zien. De oppas van het huis zal zorg dragen voor zowel uw huis, landgoed en huisdieren.
Oppasadressen voor locatie: Utrecht. Geo tag: Utrecht Huizenoppassite.nl.
Voor onze lieve Golden Retriever van 15, en onze 3 katten zoeken we een vakantie oppas. Ze vinden het heerlijk om thuis te blijven en in het bos en de Lees meer. oppasadres Baarn, Netherlands, Utrecht zaterdag 14 juli 2018 woensdag 8 augustus 2018 honden, katten. oppas gezocht voor enkele keren per jaar.
Huisoppas voor als je op vakantie bent en oppas zoekt voor je huis.
Nienke Mario, Utrecht. Tijdens onze vakantie was het een fijn idee dat Iris op ons huis en de poesjes paste. De poesjes waren duidelijk ook blij met de zorg en aandacht van Iris! En iets lekkers vinden bij thuiskomst is een leuke bonus.
Oppas Utrecht.
Laatste activiteit: vandaag. Ik ben Iris, ik ben 24 jaar en studeer aan de universiteit voor Humanistiek in Utrecht. En volg een studie tot psychotherapeut. Ik woon samen en ben op. Leeftijd: 24 jaar. Ervaring: 10 jaar. Laatste activiteit: vandaag. Ik ben een geweldige tante voor mijn nichtje van inmiddels 13 jaar. Vanaf dat ze 3 maanden oud is t/m nu logeert logeert ze elke vakantie bij mij en gaan. Leeftijd: 55 jaar. Ervaring: 10 jaar. Laatste activiteit: vandaag. Op de kaart. Zoek als ik de kaart beweeg Zoek hier opnieuw. Zoek op locatie. Zoek binnen straal. 0.5 km 52. 1 km 160. 3 km 951. 5 km 1.369. 10 km 2.708. 15 km 3.520. 30 km 8.237. 13 tot 95 jaar. Maakt niet uit. Andere ouder ouders-helpen-ouders 4. Bij gezin thuis 856. Bij oppas thuis 53.
Dierenoppas Utrecht: huisdierenverzorging en oppasdienst aan huis.
Dierverzorging op maat. Dierenoppas Utrecht is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een betrouwbare oppas voor uw huisdier als u op vakantie gaat, gewoon een dagje weg bent of door omstandigheden tijdelijk niet zelf voor uw dier kunt zorgen.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
Holidaylink.com.
HomeLink, dé woningruil organisatie sinds 1953, met kantoren over de hele wereld, voor een comfortabele en goedkope huizenruil vakantie. Log in als deelnemer en leg contacten. met andere deelnemers. Met spoed gezocht I.v.m. ziekte vervangende oppas gezocht voor kat en moderne Lees meer.

Contacteer ons

-- huisoppassers gevraagd
-- huisoppassers
-- huisoppasser gevraagd
-- woningoppas buitenland
-- oppasdienst aan huis
-- vakantie oppas utrecht
-- oppas huis tijdens de vakantie
-- vakantie oppas huisdier
-- huisoppas worden
-- huisoppassers worden