Resultaten voor huisoppassers gevraagd

huisoppassers gevraagd
Woningoppas De woning.
Je bent hier: Woningoppas Oppassers De woning. Een flat in het centrum van een stad, een boerderijtje op het platteland of een villa in een buitenwijk, de meeste woningen waarvoor een oppasgezin wordt gezocht zijn ruime, gerieflijke en waardevolle woningen in een aangename omgeving.
Huisoppas Regeltante.
Oppas in Den Haag. Gastouder aan huis. Huishoudelijke hulp Amsterdam. Huishoudelijke hulp Rotterdam. Huishoudelijke hulp Utrecht. Huishoudelijke hulp Den Haag. Was en strijkhulp. Alle vraag advertenties. Oppas aan huis gevraagd. Oppas gevraagd Amsterdam. Oppas gevraagd Rotterdam. Oppas gevraagd Den Haag.
Huisoppas gezocht gratis woonboerderij aangeboden Het Tsjechisch Forum.
Huisoppas gezocht gratis woonboerderij aangeboden. Topic in Het Archief gestart door nick_db, 17-10-2012. Wij zoeken iemand of een echtpaar/gezin die zin heeft om eenmalig, of meerdere keren, op ons huis en dieren te passen. 1 Op dit moment zouden we een echtpaar graag om gezondheidsredenen op vrij korte termijn 2 weken weg willen.
Woningoppas.
Sluit aan bij de Woningoppas van Taxistop en geniet van de talrijke Woningoppas-aanbiedingen het hele jaar door. Ervaren vrijwilligers van de Woningoppas van Taxistop verzorgen met plezier uw huisdieren, kamerplanten en tuin. En dankzij hun aanwezigheid blijft uw woning ook niet onbewaakt en onbeveiligd achter.
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
Oppas gezocht voor de maand augustus. Wij zoeken een oppas voor ons huis in een rustige wijk in Bussum tijdens de maand augustus 2018. Wij wonen op 10 minuten lopen vanaf het station. De omgeving is bosrijk Lees meer. oppasadres Bussum, Nederland, Noord-Holland woensdag 1 augustus 2018 vrijdag 31 augustus 2018. Huisoppas/kattenoppas gevraagd voor Daantje in Utrecht 12 mei tot 2 juni 2018.
Huisoppas gezocht huisoppas gevraagd Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Het kan hierbij gaan om landgoederen, luxueuze villas met kostbare inboedel, 2e woningen in andere landen, woningen van expats die tijdelijk terugkeren naar hun land van herkomst, maar ook eenvoudigere woningen, waarvan de eigenaar een goede verzorging voor de huisdieren wenst. Het hele jaar worden huisoppassers gevraagd.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
huisoppas house sitting, woningoppas. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
Naast het verzorgen van huisdieren, kun je ook taken als de planten water geven, de post verzamelen, en andere kleine klusjes vragen aan de oppas. Zorg dat je duidelijke afspraken maakt over wat je precies verwacht van de oppas en welke regels er in jouw huis gelden.
Hondenoppas dogsitter gezocht?
Hondensitter gezocht Mechelen. Hondensitter gezocht Berchem Antwerpen. Hondensitter gezocht Hasselt. Hondensitter gezocht Wilrijk. Hondensitter gezocht Brugge. Hondensitter gezocht Brasschaat. Hondensitter gezocht Schoten. Hondensitter gezocht Sint-Niklaas. Hondensitter gezocht Lokeren. Hondensitter gezocht Duffel. Hondensitter gezocht Wetteren. Hondensitter gezocht Oostende. Hondensitter gezocht Kortrijk.

Contacteer ons

-- huisoppassers gevraagd
-- huisoppassers
-- huisoppasser gevraagd
-- woningoppas buitenland
-- oppasdienst aan huis
-- vakantie oppas utrecht
-- oppas huis tijdens de vakantie
-- vakantie oppas huisdier
-- huisoppas worden
-- huisoppassers worden