Meer resultaten voor huisoppasser gevraagd

huisoppasser gevraagd
Huisoppas gezocht huisoppas gevraagd Huisoppas, zorgeloos op vakantie.
Zodoende kunt u onbezorgd vertrekken, wetende dat uw huis in veilige handen is bij de huisoppasser. Lees hier meer over hoe je huisoppasser kunt worden. Zoek je een huisoppas? Huisoppassers zijn niet alleen gezocht in Nederland, maar ook op locaties in andere landen en werelddelen. Het kan hierbij gaan om landgoederen, luxueuze villas met kostbare inboedel, 2e woningen in andere landen, woningen van expats die tijdelijk terugkeren naar hun land van herkomst, maar ook eenvoudigere woningen, waarvan de eigenaar een goede verzorging voor de huisdieren wenst. Het hele jaar worden huisoppassers gevraagd.
Huisoppas gezocht gratis woonboerderij aangeboden Het Tsjechisch Forum.
Huisoppas gezocht gratis woonboerderij aangeboden. Topic in Het Archief gestart door nick_db, 17-10-2012. Wij zoeken iemand of een echtpaar/gezin die zin heeft om eenmalig, of meerdere keren, op ons huis en dieren te passen. 1 Op dit moment zouden we een echtpaar graag om gezondheidsredenen op vrij korte termijn 2 weken weg willen.
Huisoppassers gezocht: dag en nacht op huizen en dieren passen Aanhuisoppasbureau.
Huisoppassers gezocht: dag en nacht op huizen en dieren passen. Paard verzorgd door huisoppasser. woonkamer bij huisoppas. Als huisoppasser kunt u alleen of samen met uw partner op huizen passen. Indien u dierenliefhebber bent, kunt u zich opgeven om bij het oppashuis huisdieren of grotere dieren, zoals paarden, te verzorgen.
Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden. Huizenoppassite.nl Waar oppasser en oppaszoeker elkaar vinden.
Oppas gezocht voor de maand augustus. Wij zoeken een oppas voor ons huis in een rustige wijk in Bussum tijdens de maand augustus 2018. Wij wonen op 10 minuten lopen vanaf het station. De omgeving is bosrijk Lees meer. oppasadres Bussum, Nederland, Noord-Holland woensdag 1 augustus 2018 vrijdag 31 augustus 2018. Huisoppas/kattenoppas gevraagd voor Daantje in Utrecht 12 mei tot 2 juni 2018.
Vind huisoppas op Marktplaats.nl.
Oppas voor uw huis en eventuele huisdieren tijdens uw vakanties, zakenreishuisoppas nederland bemiddelt in oppas voor u.met n bestand van enkele honderden oppassers, volledig gescreende, meestal vitale gepensioneerden, vutters, mensen die het leuk vinden bij u in huis te komen en op uw huis en.
Huisoppas Regeltante.
Oppas in Den Haag. Gastouder aan huis. Huishoudelijke hulp Amsterdam. Huishoudelijke hulp Rotterdam. Huishoudelijke hulp Utrecht. Huishoudelijke hulp Den Haag. Was en strijkhulp. Alle vraag advertenties. Oppas aan huis gevraagd. Oppas gevraagd Amsterdam. Oppas gevraagd Rotterdam. Oppas gevraagd Den Haag.
voor-elkaar.
Voor-elkaar is een netwerk dat graag via-via leden heeft. Zie het als een club van dierenliefhebbers. 2 juni 5/6 juni 2018. Ik zoek met SPOED een oppas nodig voor mijn huis in DUITSLAND, 2 honden, kat en kippen, in verband met onverwachte wijziging.
Beheerders Residence Care Huisoppasdiensten.
Aangezien huisoppas een nieuw fenomeen was, heeft hij, naast de huisoppas, gewerkt op een kostschool voor jongens in het oosten van het land. Inmiddels is Residence Care uitgegroeid tot een bedrijf van naam met goede contacten en volop groeimogelijkheden in Nederland en daarbuiten.
Dierenoppas aan huis, huizenoppasser, woningoppas, huisoppas, hondenoppas gezocht.
De werkwijze van Huisoppasser.nl kenmerkt zich door het uitermate goed beschermen van de privacy van zowel de opdrachtgevers als de gecertificeerde oppassers. De geheel individuele en vertrouwelijke benadering van iedere opdrachtgever en huisoppasser maakt het mogelijk om direct in te kunnen inspelen op alle wensen en situaties die zich voor kunnen doen.

Contacteer ons

-- huisoppassers gevraagd
-- huisoppassers
-- huisoppasser gevraagd
-- woningoppas buitenland
-- oppasdienst aan huis
-- vakantie oppas utrecht
-- oppas huis tijdens de vakantie
-- vakantie oppas huisdier
-- huisoppas worden
-- huisoppassers worden