Meer resultaten voor paarden oppas aan huis

paarden oppas aan huis
Paarden Oppas Service HorseConnect.
Paarden Oppas Service. De Paarden Oppas Service is een internationaal bemiddelingsbureau voor paardenhouders en professionele paardenverzorgers. We hebben een team van 100 streng geselecteerde Hippische Verzorgers, verspreid over heel Nederland en een aantal in Duitsland en België. Wanneer paardenhouders op vakantie gaan, regelen wij op aanvraag een professionele paardenverzorger, die vanuit jouw huis de zorg overneemt.
voor-elkaar.
Info voor oppaszoekers. Zoekt u een dierenoppas? Maak een profiel aan. Er zijn veel oppassers lid van voor-elkaar. Daarom is er altijd wel een klik te vinden. U kunt bovendien filters gebruiken om zo een voorselectie te maken. Bijvoorbeeld paarden oppas.
Paarden Oppas Service.nl Bemiddelingsbureau voor Paardenhouders.
Wanneer paardenhouders op vakantie willen, zorgen wij voor een professionele paardenverzorger. die de zorg voor de paarden en andere dieren overneemt vanuit het huis van de paardenhouder. Jij kan met een gerust hart op vakantie, in de wetenschap dat je paarden én andere dieren met aandacht en liefde. worden verzorgd door een ervaren, goed onderlegde hippische verzorger. Wil je contact met ons, dan bel je Sandra Oprel, eigenaar van de Paarden Oppas Service, op 06-3877 6551., of je stuurt een mail via info@paardenoppasservice.nl. De Paarden Oppas Service is Partner van Horse Connect, het platform dat paardeneigenaren en professionals met elkaar verbindt. De Paarden Oppas Service kan voor jou een ervaren verzorger regelen! Wij houden van maatwerk, dus we gaan voor een persoonlijke benadering. Hier kan je precies lezen hoe het bemiddelingsproces in zijn werk gaat, wat het kost, etc. Wij zijn je graag van dienst! De Paarden Oppas Service werkt met ervaren paardenverzorgers. Heb jij de opleiding Paardenhouderij of Dierhouderij gedaan, of heb je jarenlang zelf paarden gehouden en lijkt het je leuk af en toe een oppasopdracht te doen? Meld je aan!
HIPPO HELP Paardenoppas.
Zij worden aan de hand van een zeer uitgebreide vragenlijst gescreend. Blijkt hieruit voldoende kennis van paarden, dan volgt een kennismakingsbezoek. HIPPO HELP selecteert haar oppassers op deskundigheid en betrouwbaarheid. Bemiddelingskosten 40, per dag incl. 21 % B.T.W. Reiskosten oppassers 025, per km. Reserveringen worden berekend op grond van hele dagen. Afhankelijk van de te verrichten zorg die de paarden met zich meebrengen, dient u samen met de beheerders een vergoeding af te spreken. Als richtlijn hanteren wij een bedrag vanaf 12, 50 per uur. Nadat u het aanmeldingsformulier naar ons hebt teruggezonden, komen wij u graag bij u langs voor een kennismakingsbezoek. Voor dit bezoek en de inschrijving wordt éénmalig een bedrag van 95, in rekening gebracht. alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. U kunt contact opnemen via onderstaan formulier. Uiteraard is telefonisch contact ook mogelijk via: 0572-363810. de heer/mevrouw de heer. U moet een naam invullen. U moet een geldig E-mailadres invullen. U wilt Oppas aanvragen.
Paardenoppas verzorgers gezocht?
Bijverdienen als paarden verzorger? Aanmelden is gratis! Een huisdierenoppas gezocht? Je zoekt gemakkelijk naar een huisdierenoppas bij jou in de buurt. 20 oktober 2017. Gratis Huisdierenoppas.nl logboek. Voorkom misverstanden en leg afspraken vast in het Huisdierenoppas.nl logboek. Het logboek is gratis te downloaden. 14 juli 2017. Gratis Huisdierenoppas.nl intakeformulier. Leer de huisdierenoppas of huisdiereigenaar kennen tijdens een intakegesprek. Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, bieden wij je het Huisdierenoppas.nl intakeformulier aan. 14 april 2017. Veelgestelde vragen door huisdierenoppas. Veel gestelde vragen door huisdiereigenaar. Kattenoppas aan huis gezocht? Vogeloppas service gezocht? Boerderij oppas gezocht?
Professionele paarden oppas: Horses and Service.
Professionele paarden oppas. Transport / Coaching. Professionele paarden oppas. Het is leuk om met je paarden op vakantie te gaan, maar soms ga je ook ergens naartoe waar je je paarden niet mee kunt nemen. Dan wil je toch dat je paarden goed verzorgd wordt? Je ouders zijn inmiddels te oud om op te passen, het paarden jongen/meisje dat af en toe helpt is te jong om die verantwoordelijkheid alleen aan te kunnen. Soms is dat te veel geregel en de hond moet misschien ook nog onder gebracht worden. In zon geval is de Horses and Service echt een uitkomst. Zowel voor paarden die op een pensionstal staan, als voor paarden die thuis op een privé stal staan. Ook wanneer je eigenaar van een pensionstal bent kan Horses and Service van dienst zijn. De paarden staan lekker thuis of lekker op zijn/haar stal. Er komt een gescreende verzorger, die kan vanuit jouw huis de zorg voor je paarden en eventueel je hond op zich nemen.
Een oppas gezocht voor onze paarden, honden en katten huizenoppassite.nl.
Oppasdieren Honden, Katten, Paarden. Diensten Dieren verzorgen. Locatie Oostrum, Limburg, Nederland. Contact opnemen met dit oppasadres? Registreer voor slechts 10 euro per jaar en stuur vandaag nog een bericht. Heb je al een account? Klik hier om in te loggen. Berkel en Rodenrijs. Al voorzien: Oppas gezocht voor vier katten in stad Groningen 20-27 oktober 2018 12 augustus 2018. Ervaren, rustige oppas voor honden, katten, kippen, cavia's' en vogels 11 augustus 2018. Rustige vrouw 39, openminded, past graag op een huis omgeving Amsterdam, Utrec. 11 augustus 2018. Huis plus dieren oppas 11 augustus 2018.
Paardenoppas Paardendomein.
Om de paardenstal. Oppas en Verzorging. Paarden Oppas Service zorgt voor uw paard! Kasterenlaan 67, 5045 RB Tilburg, Nederland. Paardenoppas aan huis, Oppas andere dieren. Paardenoppas aan huis, Toiletteren, Mee naar shows, Oppas andere dieren. Paardenoppas aan huis, Toiletteren, Oppas andere dieren.
Oppas aan huis Blije Beesten.
Daarnaast is het voor veel mensen een fijne bijkomstigheid dat het huis continu bewoond en bewaakt is en netjes wordt gehouden wanneer u weg bent. Hoewel Oppas aan huis geschikt is voor alle soorten dieren, kiezen de meesten klanten van Blije Beesten voor deze service omdat zij paarden aan huis houden.

Contacteer ons

-- oppas huisdieren vakantie
-- oppas aan huis gezocht marktplaats
-- oppas aan huis den haag
-- oppas aan huis gezocht utrecht
-- oppas aan huis vacatures
-- oppas huisdieren gezocht
-- oppas aan huis breda
-- huis oppas gevraagd spanje
-- paarden oppas aan huis
-- oppas aan huis enschede
-- oppas aan huis tarief